Fragtfri levering på ordrer over DKK 499,-

Hurtig levering

Ring til kundeservice på +45 51 94 95 61

Debelmose Rideudstyr

Debelmose Rideudstyr

Hvem er vi?

Om Debelmose Rideudstyr
Debelmose Rideudstyr drives af Debelmose Isheste.

Debelmose Isheste er et moderne islandshestecenter beliggende i det vestjyske, 30 km syd for Herning. Debelmose Isheste drives af Søren Madsen og hans hustru Wiebke Madsen. Søren er professionel berider og uddannet ved Hólar University. Hos Debelmose Isheste er den enkelte hests trivsel og individuelle træning i højsædet.

Faciliteterne er i top og Debelmose Isheste råder bl.a. over en nyanlagt 250m ovalbane, 20x60m dressurbane, ridehus med fiberbund, moderne hingstestation med tapnings- og insemineringsfaciliteter, store lyse stalde samt et nyindrettet kursuscenter med mulighed for overnatning. Debelmose Isheste tilbyder tilridning og træning af din islandske hest, herunder også kåringsfremstilling, rideundervisning, kurser, et bredt udvalg af gode bedækningshingste til avl samt salg af kvalitetsheste.

I 2020 udvidede Debelmose Isheste med en udstyrsafdeling, Debelmose Rideudstyr. Sortimentet hos Debelmose Rideudstyr afspejler høj faglighed, stor erfaring og god kvalitet. En stor del af udstyret i butikken og på webshoppen er noget Søren selv benytter sig af i sin dagligdag. Debelmose Rideudstyr ønsker at biddrage til professionel vejledning i køb af korrekt udstyr til netop dig og din hest.
Kontakt Debelmose Rideudstyr
Du er altid velkommen til at kontakte os for at få professionel råd og vejledning i valg af rideudstyr til dig og din hest. Det er muligt både at træffe os på telefon, mail, Facebook og SMS. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i vores lille hyggelige butik i Debelmose for at prøve ridebukser, sadler mv. Se åbningstider og kontaktinformation nedenfor. Vær OBS på, at åbningstiderne for butikken ændres efter sæson. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale om besøg i butikken uden for åbningstid.
Åbningstider i butikken

Mandag - Fredag: 9:00 - 14:00
(fra kl. 14 efter aftale)

Lørdag + Søndag: Åbent efter aftale

Kontakt

rideudstyr@debelmose.dk
+45 51949561

Om webshoppen
Webshoppen er udviklet af Maja Wennerwald, der - som en del af sit specialeprojekt på sin uddannelse som multimediedesigner - har udarbejdet en visuel identitet samt integreret tilpassede moduler til designet.
Siden da er webshoppens digitale performance optimeret med bl.a. artikler og nyhedsmails af Maja Wennerwald og Camilla Nørgaard, som en del af deres eksamensprojekt på uddannelsen som multimediedesigner.